6 maig 2018

El Piolet 2018, èxit de participació

A les 9 del matí del diumenge 6 d’octubre comença una nova edició de la Caminada Popular Piolet organitzada pel Centre Excursionista Parets.

Hores de preparació i de feina queden enrere i ara el es moment de la veritat, les previsions del temps no s’acompleixen com esperàvem i les pluges arriben abans del migdia. A les 9 en punt comença la caminada sota un aigua fina que caurà durant tot el matí i acompanyarà als participants els quilòmetres que els porten pels carrers de Parets del Vallès i entorn natural de Gallecs que avui ens regala uns camps immaculadament verd i uns camins enfangats i humits.

A prop l’ermita de Gallecs els marxadors poden esmorzar: fruita del nostre col·laborador Fruites Belen&Victor i brioxeria els ajuden a recuperar forces i fer el camí de tornada cap a la zona del Pavelló Joaquim Rodríguez de Parets a on els espera un entrepà de botifarra, bossa d’obsequis i sorteig de regals dels nostres col·laboradors. La pluja però ha fet impossible que els nostres amics Brothers Verdes poguessin fer el concert de versions de Rock previst hauren d’esperar fins el 6 d’octubre que ens acompanyaran a l’arribada de la Parets Montserrat a la Plaça de la Vila.

Recorregut sense dificultat tècnica ni física permeten la participació de persones de diferents edats i forma; fent del Piolet una festa on poder gaudir plegats de l’activitat física a l’entorn natural. Un moment per compartir salut amb la família i amics.

Enguany el dimecres, ja s’havien esgotat les 500 inscripcions posades a disposició dels participants que les han pogut gestionar tan de forma presencial com on line. Increment de participació que demostra la bona salut d’aquesta activitat que ja està consolidada com una clàssica dintre del calendari de la nostra població.

Malgrat la pluja bona valoració per part de la organització i comentaris favorables dels participants a l’arribada son la millor recompensa per tot l’equip d’organització, col·laboradors i voluntaris sense els que no serien possibles aquests tipus d’esdeveniments.

Des d’aquí el nostre agraïment a Ajuntament de Parets del Vallès, FEEC: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Protecció Civil, Associació Fotogràfica Parets, Runners 42.2, Perruqueria Àngels Pastrana, Camp Base, Joeiria El Mirrall, Forn i Pastisseria Calvo, Espai Llar Angelina, Farmàcia i Òptica Isern, Bodyconfort, Fisioterapeuta Encarna Mas, Fruites Belen & Victor i als nostres fantàstics voluntaris.

 

Gràcies a tots i fins l’any vinent !

 

#somcep #ceparets #piolet2018