21 octubre 2013

Finalitza la IV Setmana de la Muntanya i l’Excursionisme a Parets

Del 14 al 20 d’octubre ha tingut lloc la IV Setmana de la Muntanya i l’Excursionisme organitzada pel Centre Excursionista Parets,  amb l’objectiu de fomentar i donar a conèixer el muntanyisme, l’excursionisme i tot que s’hi relaciona ha aplegat participants de totes les edats del municipi i rodalies.

Dintre el seu programa s’han portat a terme activitats adreçades als escolars on prop de 200 alumnes de les escoles Lluís Piquer i  Nostra Senyora de Montserrat  han fet unes sessions d’iniciació de rocòdrom dilluns, dimarts i dijous.

El dimecres  i adreçada a la gent gran s’ha fet una caminada pels voltants de la població.

El divendres ha tingut lloc la inauguració de l’exposició fotogràfica El nostre CEP, les nostres muntanyes que mostrarà, als vestíbul del Poliesportiu Joaquim Rodríguez,  les millors instantànies presentades al concurs amb una selecció dels 32 treballs finalistes escollits d’entre els presentats.  Els guanyadors de la Mostra han estat Daniel Martínez en categoria Activitat/Paisatge i Joan Masdeu dintre l’apartat de denúncia. Amb diploma han estat reconeguts els treballs de Montserrat Mañosa i Jesús Benavides.

El dissabte ha donat pas a una jornada de portes obertes al rocòdrom i mercat de segona mà de material, que tindrà lloc el dissabte  de 10 a 14 h. Tot el matí persones de diferents edats van poder tastar el rocòdrom gaudint d’una matinal d’iniciació amb molt bona participació.

Les activitats han tingut el punt final el diumenge amb la Marxa Popular Piolet que un any més ha demostrat el seu poder de convocatòria aplegant més de 1000 persones que un cop finalitzada la marxa han rebut la bossa de regals dels col·laboradors i un esmorzar d’entrepà de botifarra. El diumenge ha tingut continuació el mercat de segona mà des de 9 a 13 hores on tothom ha tingut accés a divers material relacionat amb el mon de la muntanya.

Des del CEP fem una molt bona valoració d’aquesta IV edició de la Setmana de la Muntanya que ja està totalment consolidada al calendari de l’entitat i del conjunt d’activitats de la localitat.

A destacar la gran tasca feta pels voluntaris que en tot moment han estat a les diverses activitats i tanmateix la col·laboració d’entitats, empreses, comerços  i administració local.