Introducció

Entre els objectius prioritaris del CEP es troba la formació. La muntanya es un entorn que hem de conèixer i tenir els conceptes clars per poder reaccionar de manera correcta davant de qualsevol entrebanc que trobem. Fer nusos, encordar-nos, primers auxilis, un pas d’escalada, el gel, una ferrata, orientació, equip, tot això forma part d’aquesta formació continua que es fa al CEP al llarg de l’any. Cada any donem continuïtat.

ANEM A LA MUNTANYA AMB SEGURETAT !

1. Contingut

Al llarg de tot l’any es fan sessions de formació de diferents temes:
– Nusos i encordaments
– Material
– Vies Ferrades
– Escalada en gel
– Escalada en roca
– Primers auxilis
– Orientació
– Logística
– Metereologia
– Esqui de muntanya
– Rocòdrom

2. Metodologia

Hi han diferents tipus de sessions formatives, depenent del tema unes a la seu del CEP o voltants i d’altres a l’entorn adient: muntanya, ferrades, etc.

Els monitors son especialistes en les diferents especialitats i persones de reconegut prestigi al mon de la muntanya o coneixedors de la temàtica en qüestió.

Cada any comptem amb la col·laboració de l’ECEM (Escola Catalana d’esports de… [ Llegir més ]

3. Informació adicional

A l’agenda encontraràs informació de les dates de cadascuna de les activitats formatives. Es important informar als coordinadors del curs en quines d’aquestes activitats estas interessat participar amb l’objectiu de planificar-les. D’altra banda caldrà també que els hi diguis el material de que disposes ja que en algunes activitats cal material especific de muntanya (casc, piolets tècnics, grampons,… [ Llegir més ]