24 novembre 2013

GR11, Matagalls Granollers i Ultratrail de Collserola, quin cap de setmana !

Cap de setmana intens pels membres del CEP, sortida de GR 11 on la protagonista ha estat la neu. La darreres neus han fet necessàries 3 hores i mitja per recórrer 4 quilòmetres entre Tavascan i Estaon. Finalment s’arriba per carretera quedant pendent aquesta etapa que tot apunta haurà d’esperar a la primavera. Els incondicionals del GR11 no perdonen !

Mateix dissabte participació de Xavi Machado i Frans Medina a l’Ultratrail de Collserola a la distància de 74 quilomtres i Juan Rebollo i Raffaele Porcaro als 43 quilòmetres. Absència de Hector Guerrero per lesió.  Satisfacció dels participants del CEP que destaquen la duresa de la prova que ha sorprès a tothom pel recorregut bonic i dur.

Per finalitzar el cap de setmana primera participació de Ely Córdoba i Eloi Pallejà a la Matagalls Granollers que juntament amb l’Alberto Pérez i el Julià Arroyo gran coneixedor d’aquestes proves amb tingut una gran actuació.

Un cap de setmana amb activitats per tots els gustos, sempre a la muntanya i gaudint de l’entorn, malgrat el fred i la neu el CEP no s’atura.

Força CEP !!!