23 octubre 2016

Gràcies per la vostra participació !

Col·laboradors, simpatitzants, participants, socis i voluntaris sense vosaltres la Setmana de la Muntanya 2016 no hagués estat possible.

Dilluns passat vàrem començar amb la visita dels alumnes de les escoles al rocòdrom, cada dia grups d’escolars amb l’ajuda de membres del CEP han pogut iniciar-se al mon de l’escalada.

Divendres es va inaugurar la Mostra Fotogràfica, imatges que mostren la bellesa de la muntanya estaran durant dies exposades al vestíbul del Poliesportiu Joaquim Rodríguez de Parets. Treballs de qualitat però sobre tot que mostren la importància de la muntanya per molts de nosaltres que resumeixen de forma visual les experiències i sentiments viscuts. Els guanyadors han estat Josemi Baena amb la fotografia Cresteando en la categoria Activitat i Juan Antonio Moreno a la categoria paisatge amb la fotografia Islandia.

I per finalitzar avui més de 500 persones han participat a una nova edició de la Caminada Popular, a les 9 del mati prenien la sortida per recórrer l’entorn del nostre municipi gaudint de l’activitat al medi natu

ral i compartint una estona d’esport i salut. Caminada, converses, avituallaments, salutacions a amics i botifarrada amb sorteig final de regals han posat fi a una setmana de compartir aquesta passió amb vosaltres.

Gràcies a vosaltres, tot això no seria possible sense la vostra implicació i des d’aquí us colem transmetre el nostre agraïment.

Esperem poder comptar amb vosaltres el proper any i mentrestant us convidem a participar de les activitats del Centre Excursionista Parets.

Salut i muntanyes amics !

IMG_9778 1 (2)

Islandia – Juan Antonio Martínez

Cresteando – Josemi Baena