23 agost 2016

Mocador solidari Nepal

A l’abril del 2015 en Kilian Jornet formant equip amb l’alpinista Jordi Tosas i el càmera Sébastien Montaz-Rosset estaven preparant la seva expedició a l’Everest que formava part del Projecte Summits of My Life. Justament dos dies abans de marxar, el Nepal va patir un terratrèmol que va afectar tot el país especialment la vall de Langtang a on en Jordi Tosas havia viatjat en multitud d’oportunitats i en te molts amics.

En aquell moment l’equip va decidir deixar de banda el projecte esportiu i engegar un de solidari col·laborant en tasques de recerca de víctimes i com a suport als equips de rescat i reconstrucció, aquest vídeo s’allunya de l’aspecte esportiu del Kilian i es centra a una tasca de documentació de la situació a la zona els dies posteriors a la catàstrofe.

Es tracta d’una zona amb pocs recursos i on la seva gent sempre s’ha abocat a acollir amablement als visitants i muntanyencs, nosaltres ens hem volgut afegir a les iniciatives d’ajuda i es per això que mesos enrere vàrem decidir posar a la venda uns mocadors tubulars solidaris amb el Nepal. Els ingressos procedents de la seva venda aniran destinats íntegrament a ajuda solidària a favor de les víctimes dels terratrèmols. Una acció solidària feta conjuntament amb els nostres companys del Club d`Activitats de Muntanya- CAM – Parets

El preu de venda es de 10€ i el pots comprar els dijous al local del CEP de 20:30h a 22:00h

CEP amb el NEPAL !!! No et quedis sense col·laborar !!!