18 novembre 2012

Nou èxit del marxadors de regularitat del CEP

El 18 de novembre ha tingut lloc la 59a Caminada de Regularitat organitzada pel Centre Excursionista de Badalona; dels 120 equips que han acabat la cursa 2 estaven formats per membres del CEP. El Santi Moros i la Maria José Español formaven un equip i el Xavier Moros i la Silvia Moros l’altre. La bona actuació ha quedat demostrada amb el primer lloc obtingut a la classificació per equips on el CEP ha resultat guanyador. Enhorabona companys !

Per qui en vulgui saber més:

Què és la CAMINADA DE REGULARITAT?
La” Caminada de Regularitat” es una competició per parelles en base a la regularitat lliure.
L’objectiu de cada parella participant és el de trobar un ritme de caminar normal i regular adaptat al terreny i que haurà de mantenir al llarg de tot el recorregut.
Una manera fàcil d’entendre-ho és pensar que no s’ha de córrer a les baixades ni s’ha d’anar molt lent a les pujades.
La organització estableix al llarg del recorregut un seguit de controls on s’anota el temps efectuat per cada parella en cada tram. Acabada la caminada, per saber quina ha estat la parella més regular, la organització partint del control de referència de la taula de temps oficial estableix el càlcul per tots els altres controls horaris aplicant el diferencial de temps obtingut del control de referència, sent, per tant, la parella que mantingui aquest diferencial de temps més estable, entre controls respecte als temps marcats per la organització, la més regular.
Si voleu ampliar encara més aquesta informació i conèixer les diferents modalitats de marxes tècniques que hi ha, ho podeu fer a l’enllaç.