12 juny 2010

Olla de Nùria des de Fontalba

A les 7:00h d’aquest passat dissabte, els 17 integrants del CEP Parets començàven la travessa des de Fontalba mirant més cap al cel que cap al sender, esperançats de que no es complís la previsió de pluges i tempestes pronosticada per la previsió del Meteocat.

I el cas és que només els primers assistents van poder gaudir de les excepcionals vistes amb que els obsequia el Pic del Puigmal ja que al arribar els darrers participants al pic, l’espessa boira ja no els permetia veure més enllà dels 50metres.

Es va decidir a partir d’aquí, i per minimitzar riscos, fer dos grups en funció del nivell físic, un dels quals va baixar fins a Núria, des d’ón es va tornar a Fontalba, completant 7 hores de travessa i un desnivell d’ascens de 1175m, i l’altre grup, va completar la travessa prevista fins al Coll de Noufonts, d’on van baixar igualment fins a Núria, arribant a Fontalba després de 9 hores d’excursió i 1650m de desnivell d’ascens. Al Pic de Finestrelles, amb cava i pastís inclòs, es va celebrar l’aniversari de la Míriam, una de les participants.