19 maig 2019

Piolet 2019 èxit de participació i sense pluja.

Ahir a les 9,10h els més de 650 participants al Piolet 2019 sortien de la zona esportiva de Parets direcció Gallecs.

Durant tota la setmana les amenaces de pluges han estat presents però amb un cel mig cobert s’ha començat la Caminada d’enguany que com a novetat presentava dos opcions de recorregut: el clàssic de 12 quilòmetres i un de més curt de 5 quilòmetres amb l’objectiu d’adreçar aquesta activitat a un públic més ampli.

A partir de les 10 del matí i amb sol arribaven els primers participants, a l’arribada els esperava la música del DJ del CEP Antonio Galiano amb una selecció de temes de Rock dels 70, 80 i 90 , botifarrada, bossa amb regals i samarreta commemorativa i sorteig de productes i serveis oferts pels diferents col·laboradors. Als avituallaments els voluntaris del CEP van oferir fruita, beguda i esmorzar durant el recorregut i entrepà i beguda a l’arribada, també productes aptes per celíacs i vegetarians com a resposta de peticions de participants.

El sol va acompanyar la matinal fins que a prop de dos quarts de dues arribaven els darrers participants acompanyats pels membres del CEP encarregats de tancar la caminada, al poc de uns minuts el cel s’enfosquia i arribava la pluja esperada, just va donar temps per recollir equips de so i resta de elements i per que els participants poguessin marxar tranquils cap a casa sense mullar-se.

La caminada es va desenvolupar sense cap incident remarcable, tret d’una torçada de peu i una indisposició d’unes participants que van ser ateses pels equips sanitaris presents durant la caminada. Els membres de Protecció Civil també van recollir durant el recorregut dues persones que cansades no es veien amb forces de finalitzar la marxa i amb vehicle destacat els van acompanyar a la zona d’arribada. Tots quatres van marxar pel seu propi peu sense cap problema.

Des d’aqui volem agrair la participació, l’ajuda dels voluntaris i el recolzament dels col·laboradors ,entitats, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Protecció Civil i Ajuntament de Parets.

Gràcies a tots i fins l’any vinent !