Rocòdrom

21 de novembre de 2010 , a les 12 hores, en el marc de la primera edició de la Setmana de la Muntanya i l’Excursionisme a Parets, es va inaugurar el rocòdrom de Parets del Vallès, emplaçat a la part posterior del Pavelló municipal d’esports. La instal·lació d’un rocòdrom va ser una de les propostes escollides en el darrer participatiu dels pressupostos municipals ‘Amb els diners, tu hi comptes’. El primer en pujar la paret va ser el campió del món d’escalada de dificultat, Ramón Julián Ramonet .

L’empresa TOP 30, especialitzada en aquest tipus d’instal·lacions va ser l’encarregada del muntatge de l’estructura. Consta d’una torre auto estable fabricada en plafó de tres dimensions. Disposa de 4 cares de 2,5 m d’amplada cadascuna, una placa vertical i diversos desploms de diferents inclinacions. La torre té una alçada de 10 m i incorpora a la part superior una barana de seguretat, una zona de ràpel i una escala interior de seguretat per accedir-hi. La part inferior del rocòdrom està pensada com a zona de búlder i aprenentatge (escalada sense corda) fins als 3 metres d’alçada. En total la superfície escalable assoleix els 150 m2.

L’horari del rocòdrom, es de dilluns a divendres de 9.30h a 12.30h i de 15.30h a 20.30h, els caps de setmana en funció si el pavelló es obert o no. A l’hivern gairebé tots els caps de setmana, però quan acaba la temporada de competició no,  amb el que es recomanable confirmar amb aquest equipament l’obertura el cap de setmana.

El preu per als no residents a Parets, es de 2,10 € per dia, estan exempts de pagament els usuaris que no visquin a Parets socis del CEP o del CAM.

S’adjunta document amb normativa d’ús.