Control, seguiment on line i cronometratge

Un any més el sistema de cronometratge i seguiment de la Parets Montserrat es l’aplicació SmartChrono .

 

Si ets familiar o amic podràs veure la evolució de la cursa i classificacions “live” via App o via web, millorant la seguretat dels i les participants al conèixer en tot moment la posició dels  arribats, pendents o que han abandonat en cada control.

A la mateixa web es publicaran classificacions i es podrà obtenir el diploma amb les principals dades de participació.

Per poder garantir la seguretat dels participants i elaborar les classificacions es faran els següents controls:

  • abans de pujar al autocar lectura del dorsal, ens servirà per comprovar que has començat la prova, es el control d’inici.
  • a cada avituallament farem un seguiment del teu pas, cal que quan arribis passis pel punt de control i podem llegir el teu dorsal. Si en algun avituallament abandones cal que informis al cap d’avituallament per d’aquesta forma avisar a control de cursa, si no es fa d’aquesta forma als avituallaments per on no passis s’activaran els sistemes d’alarma i et donarem per perdut.
  • a la línia de meta cronometratge llegirem el dorsal per tal de preparar les classificacions.

Per la seguretat de tots es important respecteu els punts de control i informeu a l’organització en cas de qualsevol incidència, també cal portar el telèfon connectat i amb bateria; en cas de que tinguem algun dubte sobre el vostre pas pels avituallaments o retirada contactarem per telèfon amb vosaltres.