GR CAMÍ DELS BONS HOMES

Finalitzat el GR92 engeguem un nou projecte de gran ruta, comencem el nostre periple pel Camí dels Bons Homes a la primavera del 2016 amb l’objectiu d’arribar fins al seu final a Foix.

El Camí dels Bons Homes és un itinerari turístic transpirinenc  de aproximadament 200km que va des del Santuari de Queralt (Berga- Catalunya) al Castell de Montsegur ( Arièja- França). Aquest itinerari rememora l’exili dels càtars occitans, anomenats altrament Bons Homes i Bones Dones, que promovien el cristianisme pur i senzill, basat en l’espiritualitat i en contra de l’autoritària, corrupta i ostentosa Església catòlica del S.XIII.

Actualment convertit en Sender de Gran Recorregut (GR-107), el Camí dels Bons Homes es pot recórrer peu, cavall i en la majoria de trams en BTT.

La nostra elecció es fer aquest GR caminant i organitzant sortides de dia o bé de cap de setmana en funció de la distància, dificultats logístiques o recorregut. Com sempre anem informant als assistents pels diferents mitjans per tal de coordinar desplaçament, horaris i allotjaments.

A la tardor de 2016 donem per finalitzat aquest projecte amb la nostra arribada a Foix.