C.E.PARETS

SOCIS/ES

RENOVACIÓ DE QUOTES DE SOCI I LLICÈNCIES FEEC 2024 JA DISPONIBLES!

Llicència

Quotes soci anuals 2024:

Renovació:

1679246335788

30€

1r soci

25€

2n soci

15€

3rs socis

Alta:

1679246520066

35€

1r soci

30€

2n soci

15€

3rs socis

A partir d’ara ja es poden renovar les quotes de soci del Centre Excursionista Parets (CEP) i les llicències de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) amb els preus actualitzats de l’any 2024. 

 
Aquest any no serà necessari pagar l’habilitació FEDME per a poder utilizar els refugis compresos en les comunitats autònomes d’Astúries, Navarra, Aragó i Catalunya.

On i com?

  • Al local del CEP (C/ Francesc Macià s/n – Pavelló d’Esports, Passeig Fluvial, 08150 Parets del Vallès, Barcelona) a partir del dijous 22/12/2022. Imprescindible fer el pagament en efectiu. Obert dijous de 20:00 a 21:30h aproximadament.

  • Per transferència bancària al compte ES1900755970670600001996 (compte SANTANDER). Caldrà que, de forma clara, al concepte s’especifiqui: 
Si és alta com a soci nou: nom al complet + ALTA 
Exemple: PEDRO PÉREZ PI, ALTA
Si és renovació de soci: nom al complet + RENOVACIÓ
Exemple: PEDRO PÉREZ PI, RENOVACIÓ 
Si és alta com a soci nou + llicència FEEC: Nom al complet + tipus de LLICÈNCIA + ALTA
Exemple: PEDRO PÉREZ PI, Llicència C + ALTA
Si és renovació de soci + llicència FEEC: Nom al complet + tipus de LLICÈNCIA + RENOVACIÓ 
Exemple: PEDRO PÉREZ PI, Llicència C + RENOVACIÓ 
 
Per qualsevol dubte ens pots contactar i estarem encantats d’ajudar-te!
Telèfon de contacte: 678 65 25 54 (Carlos)

Ep! Si ets un soci nou…

En cas de ser alta com a nou soci, caldrà també que completis el formulari d’alta (que trobaràs més avall a la pestanya de «FORMULARI ALTA NOU SOCI») amb les teves dades personals.

Si fas el pagament per transferència envia el comprovant per e-mail a: cep@ceparets.com. En cas de fer-ho de forma presencial al CEP, comunica’t amb nosaltres per a més informació sobre el procediment a seguir.

Com a soci tens dret a:

La gestió de la llicència federativa que inclou una assegurança personal en cas d’accident en la pràctica de les diferents activitats que es poden realitzar a la muntanya arreu del món. Per estar federat a la FEEC es imprescindible formar part d’una entitat afiliada i el CEP està inscrit a la FEEC

Presentant el carnet de soci del CEP gaudiràs de descomptes a botigues especialitzades de muntanya i establiments col·laboradors.

Descomptes en activitats organitzades pel CEP

Fer consultes a la nostra biblioteca i préstec de llibres, revistes, mapes, DVD, etc…

Accedir al material que hi ha al CEP com pot ser grampons, piolets,raquetes de neu, tendes de campanya, etc… totalment gratuït.

Participar als diferents cursos i clínics de formació especialitzada de muntanya organitzats pel CEP e impartits per tècnics titulats i amb una gran experiència al món de la muntanya.

Participar i col·laborar als actes organitzats pel CEP

Rebre informació de les activitats i sortides de muntanya que organitzem.

Formar part d’una entitat amb mes de 50 anys d’història i un gran prestigi i renom a tot el Vallès Oriental.

FORMULARI ALTA SOCI

Centre excursionista parets

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
(Informació important)
D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer de l’entitat. Les dades s’utilitzaran